Foreningen

DAF Silkeborg

Dansk Agility Forening, Silkeborg tilbyder træning på vores forskellige hold: hvalpemotivation, basis-lydighed, rally-lydighed, hoopers og agility.


I DAF Silkeborg får du chancen for at få nogle sjove timer sammen med din hund og klubbens øvrige medlemmer.


Du og din hund vil lære at samarbejde på en sjov og anderledes måde. Men det behøver ikke kun være for sjov - du kan også deltage i konkurrencer, hvor du og din hund får mulighed for at prøve kræfter med andre. Du bestemmer selv ambitionsniveauet.


Al træning foregår efter træningsmetoder baseret på motivation og belønning og hvor der lægges vægt på positivt samarbejde mellem hund og fører. Vi træner hele året rundt, undtagen i juli og december.


Ud over træningen har vi også andre aktiviteter, så som foredrag, stævner, kurser, opvisninger, sommerfester mm.


Se også vores folder

Mere end 30 års historie

DAF Silkeborg blev dannet d. 19. februar 1987, og introducerede som en af de aller første foreninger den nye hundesport agility i Danmark.


Siden dengang er foreningen vokset til omkring 150-200 medlemmer og tilbyder i dag mange forskellige aktiviteter til vore medlemmer.


Det sociale sammenhold i foreningen er stærkt, og de fleste medlemmer mødes til træning en gang om ugen. Nogle tager desuden også til stævner rundt om i Danmark.Medlem af foreningen


Aktivt medlem

Som aktivt medlem af foreningen kan man deltage i alle de aktiviteter, som foreningen arrangerer.


Passivt medlem

Der er også mulighed for at være passivt medlem. Så kan du ikke deltage i træningen, men er velkommen til at deltage i de øvrige arrangementer, som f.eks. foredrag, generalforsamling, dyrlægeaftner mm.


Se i øvrigt vores privatlivspolitik.